Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Βγαίνει από το Χρηματιστήριο και ο Αλαφούζος


Πρόταση για διαγραφή των μετοχών της «Καθημερινής»


Αποφάσεις σχετικά με τη διαγραφή των μετοχών από το Χρηματιστήριο Αθηνών και τη μη διανομή μερίσματος, καλείται να λάβει, μεταξύ άλλων, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Καθημερινής, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου και έχει συγκληθεί για να εγκρίνει τα πεπραγμένα της χρήσης του 2014. Εαν εγκριθεί η πρόταση,  το αίτημα θα υποβληθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατ΄αρ. 17 παρ.5 του ν.3371/2005.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία, το διοικητικό συμβούλιο καλεί τους μετόχους σε Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 23 Ιουνίου. Η οικογένεια Αλαφούζου ελέγχει το 90% του μετοχικού κεφαλαίου και η μετοχή σήμερα διαπραγματεύεται στην κατηγορία «Χαμηλής Διασποράς».

Θυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο του 2013 είχε φύγει από το χρηματιστήριο και ο ΔΟΛ. Τότε ο Σταύρος Ψυχάρης είχε ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς των υπολοίπων μετοχών της εταιρείας που δεν είχε στην κατοχή του, με τίμημα 0,64 ευρώ ανά μετοχή. Ο Ψυχάρης διαθέτει σήμερα το 100% των μετοχών της εταιρείας. 

πηγή : http://zoornalistas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...