Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Θεματάρα το «Βήμα»


Το ηλεκτρονικό «Βήμα» έβγαλε θεματάρα που, πιθανότατα, πήρε από το «Πρώτο Θέμα» καθώς το ανέβασε με διαφορά περίπου μιας ώρας. 


Είναι το βίντεο-ντοκουμέντο (έτσι το προβάλλει) από το επεισόδιο με τον Βαρουφάκη και κουκουλοφόρους σε εστιατόριο των Εξαρχείων. Υποτίθεται ότι ακούγονται θόρυβοι, βρισιές, σπάσιμο γυαλιών κλπ, αλλά ο θησαυρός είναι ολίγον ομιχλώδης και πολύ… άνθραξ. Σεβαστή η προσπάθειά του, πάντως, να βρει παραταξιακό αντίδοτο στους προπηλακισμούς παλαιοτέρων κυβερνητικών και να πάρει εκδίκηση για τα αντίστοιχα βίντεο με «ημετέρους» που έχουν δημοσιοποιηθεί. Αλλά οι υπερπαραγωγές του είδους με τον Άδωνηπρωταγωνιστή είναι ασυναγώνιστες. Σαν να συγκρίνεις τη Μέτρο Γκουλντουίν Μάγερ με την Κλακ Φιλμς .

Υστερόγραφο: Είναι τόσο ενθουσιασμένοι με το οπτικό υλικό τους, που στο ίδιο άνοιγμα έχουν αναρτήσει το βίντεο δυο φορές (το ένα απλώς είναι λίγα δευτερόλεπτα μεγαλύτερο). Ένα ντοκουμέντο στερεοφωνικό.   


πηγή : harddog-sport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...