Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Απαγόρευσε τη δημοσιοποίηση του ονόματος του, ο Υπουργός με ένα «Μ» που έβγαλε 80.000 ευρώ στο εξωτερικό


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ζήτησε χθες στο briefing από την εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» να δημοσιοποιήσει σήμερα το όνομα του Υπουργού, που έβγαλε 80.000 ευρώ σε τράπεζα του Λουξεμβούργου. Δεν γνώριζε ότι η εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» εκδίδεται μόνο κάθε Δευτέρα κι επομένως δεν θα μπορούσε να επανέλθει. Τη σκυτάλη πήρε όμως σήμερα η «Μακεδονία» το έτερο φύλλο δηλαδή του ιδίου δημοσιογραφικού συγκροτήματος, που αναφέρει συνοπτικά ότι:


«Επικοινώνησε (η «Μακεδονία») με τον Υπουργό ο οποίος ζήτησε επιτακτικά να μην αναφερθεί επ’ουδενί το όνομά του. Περιορίστηκε ωστόσο να αναφέρει ότι σε διάστημα πριν μπει στην κυβέρνηση, προέβη σε μεταφορά χρημάτων προς το εξωτερικό χωρίς όμως να δώσει περισσότερα στοιχεία….στην επισήμανση ότι το ερώτημα δεν αφορά χρήματα που αποκτήθηκαν κατά το μακρινό παρελθόν απάντησε ότι και η σύζυγός του κινεί χρήματα και ούτι ξέρει τι κάνει η συζυγός του…δεν υπάρχει λογαριασμός στο Λουξεμβούργο…πρόσθεσε επίσης ότι η κόρη του θα σπουδάσει στο εξωτερικό και ότι είναι εύλογο ότι κάποια χρήματα θα χρειαστεί για να κάνει τις σπουδές της. Τέλος, αφού διέψευσε το δημοσίευμα απείλησε ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον της εφημερίδας αν δημοσιοποιηθεί το όνομά του»

Στην επικοινωνία του με την εφημερίδα ο Υπουργός παραδέχθηκε ότι δούλευε το 1992 στο Βέλγιο και ότι προφανώς είχε τραπεζικές συναλλαγές την περίοδο εκείνη, άλλα όχι την περίοδο Υπουργίας του.

Όλοι γνωρίζουν λοιπόν ότι πρόκειται για τον καθηγητή και αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, που εργάστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, από το 1992 έως το 1995, αλλά μόνο το ΠΑΣΟΚ είπε στην Βουλή όνομα: Συγκεκριμένα ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου είπε ότι «από ότι λέγεται ο αναπληρωτής υπουργός είναι με ένα «Μ» και όχι ένα «Ν»».

Εκτιμούμε στο makpress ότι η απόκρυψη του ονόματος, κακό κάνει και όχι καλό στον κύριο Μ. αφού όλοι αναφέρουν το όνομά του κι από ό,τι ισχυρίζεται δεν υπάρχει συναλλαγή κατά την περίοδο που είναι Υπουργός.


http://makpress.blogspot.gr/2015/05/80000.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...