Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Oι μισθοί των ηγετών της ΕE - Πόσα παίρνει ο Τσίπρας


Ποιοι παίρνουν τα λιγότερα και ποιοι τα περισσότερα (ΠΙΝΑΚΕΣ)


Έχετε ποτέ αναρωτηθεί, ποιο είναι το ποσό που εισπράτουν ως μισθό οι ηγέτες της Ευρώπης και όχι μόνο; Σε ποια θέση βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας; Τα παρακάτω διαγράμματα δίνουν απάντηση σε όλα αυτά, δίνοντας αναλυτικά τους μισθούς. Πιο ακριβοπλήρωμένος είναι ο Γιούνκερ, ο Τουσκ, ο Μπετέλ (Λουξεμβούργο) και η Μέρκελ. Ενας άλλος πίνακας της Eurostat δείχνει το ωρομίσθιο των ηγετών συγκρινόμενο με το μέσο κόστος εργασίας στη χώρα. Εδώ ο Ελληνας πρωθυπουργός σκαρφαλώνει στην 9η θέση.

Δείτε τον ΠΙΝΑΚΑ με το πόσα αμείβονται το χρόνο οι ηγέτες της Ευρώπης. Ο Αλέξης Τσίπρας με 85.479 ευρώ μισθό το χρόνο βρίσκεται στην 15η θέση:


Επίσης η ιστοσελίδα statista δημοσιεύει πόσα χρήματα βάζουν στην τσέπη τους οι 12 κορυφαίοι πρόεδροι και πρωθυπουργοί του πλανήτη. Το αξιοπερίεργο είναι στην κορυφή της λίστας, όπου ο Λι Χσιενγκ Λουνγκ της Σιγκαπούρης, λαμβάνει ως καταγεγραμμένο μισθό πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες ετησίως, ενώ ο δεύτερος Μπαράκ Ομπάμα, μόλις 269.690 λίρες! Ουραγός της λίστας είναι ο Κινέζος ηγέτης Σι Ζινπίνγκ με ετήσιο εισόδημα 14.836 λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...