Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Η Κύρτσος, ο Κλιντ Ίστγουντ και πώς εξηγεί την κυβερνητική δημοφιλία !




Γιώργος Κύρτσος, εκδότης εντύπων που ζουν με φτηνά δημοσιογραφικά χέρια και διαφημιστικούς πακτωλούς - μη εξαιρουμένης τής κρατικής διαφήμισης. 

Κάποτε αριστερός, κάποτε πολέμιος της Νέας Δημοκρατίας και τώρα ευρωβουλευτής της. Από τους πιο πολυεμφανιζόμενους πανελίστες, επί παντός του επιστητού γνώστης, με γνώμη για όλα - άρα κατατασσόμενος στο σημείο του σώματος όπου κατατάσσει τις γνώμες, γενικά, η γνωστή θρυλική φράση του Κλιντ Ίστγουντ στον επιθεωρητή Κάλαχαν. Απαραίτητες αυτές οι συστάσεις πριν διαβάσουμε το απόσπασμα του άρθρου του στη Huffington Post. Γράφει ο πρώην αριστερός, πρώην πανελίστας, πρώην αντιπολιτευόμενος τη ΝΔ, νυν υψηλά αμειβόμενος ευρωπατέρας: 

«Η υψηλή δημοτικότητα που καταγράφει ακόμη η σημερινή κυβέρνηση οφείλεται και στην αποδοχή της από τους εκφραστές της κεντροδεξιάς σχολής των αραχτών. Βασικοί εκπρόσωποι της τελευταίας διέπρεψαν την περίοδο 2004-2009, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα ρεκόρ στην αύξηση των δημοσίων δαπανών και ρεκόρ αδιαφορίας στην αντιμετώπιση προβλημάτων μεγάλης σημασίας, όπως ήταν ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός και η μαζική παράνομη μετανάστευση»

 Α ρε, Κλιντ, πόσο δίκιο είχες με τη θεωρία σου περί της γνώμης μερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...