Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Βίντεο : Όλα όσα δήλωσε ο Μάκης Βορίδης στον Κωνσταντίνο Φλαμή - Το μήνυμα για τους "αποστάτες" Νταβλούρο - Τριανταφυλλόπουλο !



Δεν είναι μόνο ότι το κράτος ξεμένει από ρευστό, το ίδιο συμβαίνει και με τους πολίτες, δήλωσε από την Πάτρα ο πρώην υπουργός Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Βορίδης υπεραμύνθηκε της πολιτικής της ΝΔ, είπε ότι πλέον θα μιλούσαμε για ένα μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα και ανάπτυξη ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που μας έλεγε πως δεν θέλει τα λεφτά των Ευρωπαίων παίρνει τα χρήματα του κράτους και πληρώνει υποχρεώσεις. "Και όταν τελειώσουν αυτά τι θα κάνει" αναρωτήθηκε. Είπε ότι βρισκόμαστε σε πολύ χειρότερη θέση από αυτήν του 2012, ότι μέσα σε 3 μήνες χάσαμε την αξιοπιστία μας ως χώρα και πως ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ εφαρμόζουν ένα λάθος σχέδιο που δεν οδηγεί πουθενά. 

Ο κ. Βορίδης ολοκλήρωσε την χθεσινή περιοδεία του στην Πάτρα μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Lepanto και τον Κωνσταντίνο Φλαμή.

Δείτε Βίντεο - Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...