Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Πάτρα: "Μπλόκο" με δύο συγκεντρώσεις και πορεία από τους εμποροϋπαλλήλους για το "Ποτέ την Κυριακή" - ΔΕΙΤΕ νέες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Για μία ακόμη φορά η Πάτρα βρίσκεται στο επίκεντρο των ανοικτών καταστημάτων και των διαμαρτυριών από την πλευρά των εργαζομένων για τη λειτουργία των μαγαζιών σήμερα Κυριακή των Βαΐων.
unnamed_8.jpg
unnamed_6_0.jpg
unnamed_4_0.jpg
unnamed_4.jpg
unnamed_3.jpg
Από τη μία η απόφαση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας για να ανοίξουν προαιρετικά τα καταστήματα την Κυριακή πριν το Πάσχα και από την άλλη οι εμπορουπάλληλοι που θα διαμαρτυρηθούν σε εμπορικά καταστήματα, εμπορικές αλυσίδες και πολυεθνικές για ανατροπή της πολιτικής του ανοίγματος των καταστημάτων.
unnamed_2.jpg
Στο επίκεντρο θα είναι οι πεζόδρομοι της Αγίου Νικολάου αλλά και της Ρήγα Φεραίου, εκεί όπου έχουν ραντεβού στις 10.30 το πρωί της Κυριακής οι εργαζόμενοι των καταστημάτων.
unnamed_1_0.jpg
Στο κέντρο της Πάτρας έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση δύο συγκεντρώσεων και πορειών. Η μία στην πλατεία Γεωργίου από συνδικάτα και τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και η δεύτερη στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου από το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν πορείες ενώ θα γίνει και αποκλεισμός εισόδων σε καταστήματα που θ’ ανοίξουν  τόσο στο ιστορικό κέντρο της πόλης όσο και περιφερειακά αυτής.
tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...