Τρίτη 7 Απριλίου 2015

“Τώρα θα τα πω όλα για τις μίζες”, απειλεί η Β. Σταμάτη! (Βίντεο)

383775c823512132221081f75762fbb1_L

Ντόμινο ραγδαίων εξελίξεων στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου προκαλεί η …αποτυχία, όπως φαίνεται και σύμφωνα με την Αστυνομία, του οργανωμένου σχεδίου απόδρασης της Βίκυς Σταμάτη.

Λίγες ημέρες μετά την απόδρασή της και μόλις δύο ημέρες μετά την επιστροφή της στις εγκαταστάσεις της ψυχιατρικής κλινικής του Δρομοκαϊτειου, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φέρεται να είναι αποφασισμένη να μιλήσει για όλους και για όλα σχετικά με τις μίζες και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε.
Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, την επισκέφθηκε στο Δρομοκαϊτειο ο συνήγορός της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, στον οποίο είπε ότι θέλει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για την υπόθεση με στοιχεία που θα προκαλέσουν πάταγο!
Μάλιστα, ο Φραγκίσκος Ραγκούσης τόνισε πως θα ειπωθούν πράγματα και καταστάσεις που παραμένουν άγνωστα από τις μέχρι τώρα έρευνες για την υπόθεση, για την οποία κατηγορείται τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, Άκης Τσοχατζόπουλος. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα ακουστούν και συγκεκριμένα ονόματα πολιτικών, που προς το παρόν δεν έχουν ακουστεί…
Η Βίκυ Σταμάτη, λοιπόν, φαίνεται πως αλλάζει στάση μετά την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης, αλλά και τις αλλεπάλληλες -κι επίσης αποτυχημένες- αιτήσεις αποφυλάκισης.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΕΔΩ
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες κατόρθωσε να αποδράσει η Βίκυ Σταμάτη, τα ξημερώματα της Πέμπτης, από το Δρομοκαΐτειο.
Η γυναίκα που φαίνεται να βοήθησε την Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει, εντοπίστηκε και κατέθεσε στη ΓΑΔΑ. Η ίδια είναι τραπεζοκόμος στο Δρομοκαΐτειο και παραδέχτηκε ότι αυτή έδωσε αντικλείδι για το λουκέτο και ότι πήρε με το αυτοκίνητό της τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου και την οδήγησε στο σπίτι όπου μένει η κόρη της με τον φίλο της, χωρίς όπως είπε να καταλάβουν για ποια πρόκειται.
Όπως είπε όλα αυτά τα έκανε για τη λυπόταν τη κα Σταμάτη και ότι ήθελε να βοηθήσει μια δυστυχισμένη γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...