Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Το πολύ να γίνει ο Πάγκαλος Νο2 στο Βήμα FM ο πρωταθλητής της αποτυχίας !




Ανδρέας Λοβέρδος, Κυριακή πρωί σε χείμαρρο χολής κατά Βαρουφάκη


Ο πρωταθλητής της αποτυχίας σε όποιο υπουργείο πήγε, ο εργολάβος κατεδαφίσεων εργασιακών και υγειονομικών ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ του λαού, ο άνθρωπος που μέσα σε ελάχιστο χρόνο φτιάχνει κόμμα του 1% για να ξαναγυρίσει στο 3% του προηγούμενου (αλλά κατηγορεί τον Γ. Παπανδρέουπου έφτιαξε κόμμα για να ξαναγυρίσει και αυτός στο ΠΑΣΟΚ όταν αλλάξει ηγεσία), ο υπουργός Παιδείας που περίμενε να τον ειδοποιήσουν ότι πρέπει να πάει στην εκκλησία το πρωί εθνικής εορτής, αυτός ο άνθρωπος που σέρνει ακόμα στην πολιτική ζωή το ελάχιστο ποσοστό αποδοχής του, εξακολουθεί να βρίσκει βήμα για να δείχνει την εμπάθειά του χαρακτηρίζοντας ένα κυβερνητικό στέλεχος που ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ αυτήν την ώρα με τους ξένους, κλόουν!  Και δεν διανοείται ότι πλησιάζει η μέρα που δεν θα τον ακούει κανείς. 

Το πολύ πολύ να βρει κάποια εκπομπή στο Βήμα FM και να γίνει οΠάγκαλος Νο2 του σταθμού. (Αν και πρέπει να φάει πολλά ψωμιά για να εξελιχθεί σε Πάγκαλο στην αμετροέπεια και να βγάζει την ασυναγώνιστη παγκάλεια ιλαρότητα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...