Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Προσπαθεί να απαλλαγεί οριστικά από το «Nova» ο Sport FM


Sport FM – του Αλαφούζου πλέον! – προσπαθεί να απαλλαγεί δια παντός από το «NOVA» που υπήρχε στην ονομασία του (σε μια ιδιότυπη σύμπραξη των προηγούμενων ιδιοκτητών με το συνδρομητικό), αλλά η δύναμη της συνήθειας προκαλεί προβλήματα στους παραγωγούς. Κάποιοι από τους οποίους λέγοντας επί χρόνια «ακούτε Nova Σπορ FM», δυσκολεύονται να εκφωνούν τώρα σκέτα «Σπορ FM» και γι’ αυτό αραιά και πού κολλάμε και το «NOVA». Με την οποία NOVA, ως γνωστόν, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει διμέτωπες διαφορές και, μάλιστα, με χωριστές ιδιότητες: 



1) Οι μεν ως Παναθηναϊκός ο οποίος καταλογίζει στη NOVA, κατά κάποιο τρόπο, χειραγώγηση από τον Ολυμπιακό (επειδή δεν επιτρέπει στους σχολιαστές της να παίρνουν θέση σχετικά με αποφάσεις των διαιτητών, σε μια αντιδημοσιογραφική επιλογή).
2) Οι δε ως φορέας των μίντια που «τρέχει» το αντίπαλο της NOVA συνδρομητικό κανάλι, δηλαδή τον OTE TV (κάνει τις πληρωμές του προσωπικού, ασφαλίζει τους εργαζόμενους και προσφέρει υλικοτεχνική υποδομή).

Η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη, αλλά σιγά σιγά εξαφανίζεται το πρώτο συνθετικό της ονομασίας το οποίο είχαν προσθέσει (όχι από το ξεκίνημα της ζωής του Sport FM, αλλά στη διαδρομή) οι προηγούμενοι (πολλοί) ιδιοκτήτες.  Οι τελευταίοι με την προσθήκη «NOVA» έδιναν επίφαση τηλεοπτικού φόντου στο πιο επιτυχημένο - είναι αλήθεια - αθλητικό ραδιόφωνο από καταβολής των ερτζιανών στην Ελλάδα. Άσχετα με τη μετέπειτα κάμψη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...