Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΛΟΥΛΗΣ : Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ...


ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ

Με κολακευτικά λόιγια για την πολιτική προοπτική του Α. Τσίπρα μιλά στην τελευταία ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ο πολιτικός αναλυτής Γιάννης Λούλης, ο επικοινωνιολόγος του Κώστα Καραμανλή, σχολίαζοντας την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους.

Όπως σημειώνει ο Γ. Λούλης «η σύνεση είναι η πιο καθοριστική πυξίδα στον δρόμο που μοιάζει να διαλέγει ο Aλέξης Tσίπρας» τονίζοντας ότι αποτελεί και «πολιτικό όπλο» ενώ χαρακτηρίζει «ευπρόσδεκτο δώρο» την πολιτική κυριαρχία του.

Ως θιασιώτης της θεωρίας του «μεσαίου χώρου» ο πολιτικός αναλυτής υποστηρίζει ότι «ο νέος πρωθυπουργός έχει όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσει συνθήκες πολιτικής κυριαρχίας βάθους χρόνου. Aυτό έχει συμβεί όχι διότι δηλώνει «Aριστερός», αλλά διότι αλώνει τον μεσαίο χώρο» προσθέτοντας ότι πλέον έχει «μονιμοποιήσει και διευρύνει τη σχέση αυτή».

Σχολίαζοντας, δε, τις εντάσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ γράφει ότι πρόκειται για «μάχη σύνεσης και δογμάτων, που ακόμη κι αν δεν είναι μετωπική, θα έχει χαρακτήρα ανταρτοπόλεμου».

Σ.Σ. Fimotro : Με πιο απλά λόγια ο Γ. Λούλης θεωρεί τη ΝΔ πολιτικά πεθαμένο πτώμα κάτι που το έχει καταλάβει ο Καραμανλής γι αυτό και δεν αναλαμβάνει την ηγεσία της..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...