Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ανατριχιαστικό στιγμιότυπο στο βίντεο με Βαγγέλη που παρέδωσε ο Τσούκαλης

Γιακουμάκης

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ανάλυση του βίντεο το οποίο παρέδωσε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και ομάδα συμφοιτητών του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, οι αναλυτές των Εγκληματολογικών Εργαστηριών της Ελληνικής Αστυνομίας είδαν στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο τον 20χρονο και τέσσερις συμφοιτητές του να βρίσκονται μέσα σε ένα δωμάτιο της Γαλακτοκομικής Σχολής, ενώ όπως διαπιστώθηκε ένα ακόμα άτομο βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο.
Στο βίντεο, ανάμεσα σε άλλα, ακούγονται τόσο ο Βαγγέλης όσο και οι υπόλοιποι αρχικώς να γελούν, αλλά στη συνέχεια η τετράδα των συμφοιτητών του, τον έπιασε και τον πέταξε από το κρεβάτι. Αυτό που θα επιχειρήσουν από εδώ και πέρα οι αστυνομικοί είναι να ταυτοποιήσουν τα συγκεκριμένα άτομα και να πάρουν καταθέσεις, ενώ αναζητείται κι εκείνος που βιντεοσκόπησε το περιστατικό. Ο κ. Τσούκαλης φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως έλαβε το βίντεο από πρώην εργαζόμενο της Γαλακτοκομικής Σχολής. Τα αποτελέσματα θα σταλούν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, η οποία έχει αναλάβει την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...