Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Παραμένει στην κορυφή των ειδήσεων ο Alpha ...


Η επιλογή του Alpha να διατηρεί μια ασφαλή ουδετερότητα στην πολιτική επικαιρότητα και στις πολιτικές εξελίξεις έχει ωφελήσει τον σταθμό, που συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης. 

Σε αντίθεση με το Mega και τον ΑΝΤ1, που στον τομέα της ενημέρωσης συνεχίζουν να είναι η «φωνή» της πολιτικής των δανειστών και των κομμάτων που την υπερασπίζονται, ο Alpha διατηρεί ισόρροπη στάση έναντι τόσο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στάση που δείχνει να πείθει περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό. Στις μετρήσεις τηλεθέασης το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha διατηρεί για πέμπτο συνεχή μήνα την πρώτη θέση της θεαματικότητας. Για τον Φεβρουάριο το κανάλι του Alpha κατέγραψε στο σύνολο της ημέρας ποσοστό 17,3%, διατηρώντας την πρώτη θέση και για το σύνολο του κοινού αυτόν τον μήνα. Στα δελτία ειδήσεων ο Alpha τον Φεβρουάριο κατέγραψε ποσοστό 24,5%, τη στιγμή που στη ζώνη των 8 μ.μ. το δελτίο του ΑΝΤ1 είχε 23,5%, του Mega 19,2% και του Star 9,6%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...