Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Βραβείο 10ετίας: το τηλεοπτικό πλάνο που μυρίζει! (εικόνα)


Η αποθέωση της real τηλεόρασης και ταυτόχρονα η αποδόμηση του ίδιου του Μέσου με την πιο πραγματική σύνδεση που έχει να επιδείξει ποτέ η ιδιωτική τηλεόραση. 

Ο καθηγητής εγκληματολογίας του Παντείου Αντώνης Μαγγανάς μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού του που το χρησιμοποιεί για γραφείο και ενδεχομένως για ύπνο… Επέλεξε για να συνδεθεί μέσω SKYPE με τον τηλεοπτικό σταθμό ART… Πίσω βλέπουμε μια σιδερώστρα ανάποδα τοποθετημένη να ακουμπά στον τοίχο, ενώ επάνω στη ντουλάπα από μια κρεμάστρα κρέμεται το παντελόνι για να διατηρείται η τσάκιση.

Εδώ ο τηλεθεατής δεν απολαμβάνει μόνο την εικόνα, στο συγκεκριμένο πλάνο κινητοποιούνται και οι υπόλοιπες αισθήσεις. Κυρίως η όσφρηση. Το πλάνο αυτό μυρίζει! Ο τηλεθεατής το ζει κανονικά. Μαζί με την εικόνα, στα ρουθούνια γίνεται ένα πάρτι μυρωδιών που εκκρίνουν οι γερασμένοι αντρικοί αδένες όταν αναμειγνύονται με τα βακτήρια που φυσιολογικά κατοικούν στην επιδερμίδα. Αλλά και τα μάγουλα όμως, παίρνουν ένα κοκκινωπό χρώμα που προκαλείται από τη… βίαιη είσοδο στο δωμάτιο του καθηγητή εγκληματολογίας, αποτέλεσμα της ζέστης που παράγεται από τη βαριά αναπνοή του!

Σημείωση: το πλάνο ανακάλυψε η Γιώτα Δημητρακοπούλου αναζητώντας υλικό για τη στήλη της«OPINIONS»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...