Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΤΡΑ: Απόπειρα ληστείας στο S/M " ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ" στην οδό Ευβοίας με μαχαίρι

Aπόπειρα ληστείας με την απειλή μαχαιριού  έγινε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι  στο σούπερ μάρκετ “AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” στην οδό Ευβοίας στα Ζαρουχλέικα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης απείλησε τις πωλήτριες με μαχαίρι με σκοπό να αποσπάσει χρήματα όμως δεν τα κατάφερε και βγήκε έξω από το κατάστημα μπήκε σε ένα κόκκινο Ι.Χ. και τράπηκε σε φυγή.  Άμεσα ενημερώθηκε η Άμεση Δράση η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
Μάλιστα όπως προκύπτει από τις αστυνομικές πηγές το όχημα διαφυγής του δράστη, ένα κόκκινο Daihatsu, είχε κλαπεί από την περιοχή των Βραχνεϊκων μερικά λεπτά νωρίτερα από την απόπειρα ληστείας.
Εκεί ο ιδιοκτήτης του κόκκινου Daihatsu ξέχασε τα κλειδιά πάνω στην μίζα και ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να το πάρει και να γίνει «καπνός».
Ωστόσο το Σάββατο το μεσημέρι έγινε ακόμα μια ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Πάτρας η οποία μάλιστα μοιάζει πολύ με την σημερινή απόπειρα.
Και τότε ο δράστης είχε κλέψει Ι.Χ. στο οποίο ο οδηγός είχε πάλι ξεχάσει τα κλειδιά πάνω στη μίζα και μετά το χρησιμοποίησε ως όχημα διαφυγής του στην ένοπλη ληστεία που διέπραξε στο supermarket “Aράπης” στην Οβρυά στο οποίο μπήκε μέσα , απείλησε με μαχαίρι τις πωλήτριες και κατάφερε να αποσπάσει χρηματικό ποσό.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...