Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Oι εργαζόμενοι του Κέρδους μήνυσαν τον Λιακουνάκο ..


Την Τετάρτη εκδικάζεται το αίτημα πτώχευσης .

Αντιμέτωπος με σωρεία ποινικών αδικημάτων βρίσκεται ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος. Τόσο ο ίδιος, όσο και μέλη της διοίκησης της εφημερίδας “Κέρδος” θα πρέπει να αντικρούσουν τις κατηγορίες για κακουργηματική εκβίαση, ηθική αυτουργία σε ψευδορκία μάρτυρα και για δόλια χρεοκοπία. Τη μήνυση κατέθεσε εκ μέρους εργαζομένων της εφημερίδας ο ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης στον εισαγγελέα πρωτοδικών κ. Σπύρο Παππά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θωμάς Λιακουνάκος έχει αφήσει απλήρωτους τους εργαζομένους της..  εφημερίδας (κάποιους) από το Μάρτιο 2013 (και άλλους) από τον Απρίλιο 2013, ενώ έχει προβεί και σε μονομερείς μειώσεις που κρίθηκαν τελεσιδίκως παράνομες από τη Δικαιοσύνη.

Την ερχόμενη Τετάρτη (4 Φεβρουαρίου) θα εκδικαστεί στην Ευελπίδων και το αίτημα πτώχευσης που έχει υποβάλει η Κέρδος Εκδοτική ΑΕ, ευελπιστώντας να… μηδενίσει τις οφειλές προς τους εργαζομένους, χωρίς να τους έχει καταβάλει μία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...