Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Πάτρα: "Αναγκαία η ύπαρξη δημόσιου φορέα μεταφορών" λέει ο Δήμος με αφορμή τις εξελίξεις στο σιδηρόδρομο

Πάτρα: "Αναγκαία η ύπαρξη δημόσιου φορέα μεταφορών" λέει ο Δήμος με αφορμή τις εξελίξεις στο σιδηρόδρομο Δήλωση του Αντιδημάρχου Πολεοδομικού Σχεδιασμού  Περιβάλλοντος, και Έργων Υποδομής

"Συστηματικά αγνοήθηκε η βασική θέση της δημοτικής αρχής και προωθήθηκε η επιφανειακή διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής" δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού  Περιβάλλοντος, και Έργων Υποδομής, Παύλος Στάμος.
Παράλληλα επεσήμανε:
«Η Δημοτική Αρχή διαχρονικά συνεπής στην πολιτική που εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα, σταθερά υποστήριξε και υποστηρίζει ως βασική προτεραιότητα στο έργο κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, την παράκαμψη του πολεοδομικού συγκροτήματος της Πάτρας.
Συμμετείχαμε σε απανωτές συναντήσεις και συσκέψεις για τη διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής, απαιτώντας να μην χωριστεί στη μέση η πόλη.
Συστηματικά αγνοήθηκε η βασική θέση μας και προωθείται η επιφανειακή διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής.
Κριτήριο όλων των έργων και υποδομών που κατασκευάζονται είναι το κέρδος και η καπιταλιστική ανάπτυξη.
Κριτήριο για μας δεν είναι το κέρδος, αλλά οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, που για να εξυπηρετηθούν είναι αναγκαία η ύπαρξη δημόσιου φορέα μεταφορών. Ενός φορέα που θα μελετά και θα κατασκευάζει υποδομές, θα πραγματοποιεί γρήγορα και με ασφάλεια το μεταφορικό έργο, αναπτύσσοντας ένα φιλικό προς το περιβάλλον μέσον, τον σιδηρόδρομο».
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...