Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Στα μαχαίρια ΗΠΑ - Γερμανία για την... Ελλάδα! Αποφασισμένος ο Ομπάμπα να σταθεί στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα!

Στα μαχαίρια ΗΠΑ - Γερμανία για την... Ελλάδα! Αποφασισμένος ο Ομπάμπα να σταθεί στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα!
Στην Αθήνα αναμένεται να καταφτάσουν το επόμενο χρονικό διάστημα ομάδα αμερικανών αξιωματούχων προκειμένου να συνδράμουν την ελληνική κυβέρνηση στο θέμα των διαπραγματεύσεων με τους ευρωπαίους.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, οι αμερικανοί αξιωματούχοι καταφτάνουν με εντολή του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Η αποστολή θα αποτελείται από ανώτερα στελέχη του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών που έχουν γνώση της κρίσης χρέους και συμμετείχαν σε προηγούμενες αποστολές με τον αντιπρόεδρο Τζόζεφ Μπάιντεν και τον υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιού.
Η ομάδα αυτή θα αναλάβει τη μεσολάβηση μεταξύ της Αθήνας και των Βρυξελλών, για να εξευρεθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση, ώστε να τερματιστεί η αντιπαράθεση μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των Ευρωπαίων εταίρων της.
Μάλιστα, ο Μπαράκ Ομπάμα προσκάλεσε την Καγκελάριο της Γερμανίας να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον για κρίσιμες συνομιλίες που θα καλύψουν την κρίση χρέους της Ευρώπης, και το πρόβλημα της Ελλάδας.
Σύμφωνα με το Λευκό Οίκο, ο Πρόεδρος και η Γερμανίδα καγκελάριος θα έχουν συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο και θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας. Οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων της κατάστασης στην Ουκρανία, τη Ρωσίας, ζητήματα αντιτρομοκρατίας.

Πηγή: news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...