Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Αν είσαι Ελληνας.... σήμερα στην Πλατεία Γεωργίου



Μετά την επανεμφάνιση των Αγανακτισμένων την περασμένη Τετάρτη ως ένδειξη συμπαράστασης στην κυβέρνηση ενάντια στις απειλές Ντράγκι, ένα ακόμα παμπατραϊκό συλλαλητήριο διοργανώνεται και σήμερα 11 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου, Η κινητοποίηση και αυτή τη φορά γίνεται κυρίως μέσω διαδικτύου και με την αξιοποίηση των social media. "Τα αγωνιστικά ραντεβού έχουν συνέχεια..Μετά τις 11, 15 Φεβρουαρίου το μεγάλο πανευρωπαϊκό ραντεβού, αναφέρει η πρόσκληση στο facebook και συνεχίζει:
"Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, αλλά και λίγες μέρες μετά στο Eurogroup, μια κατάμεστη Πλατεία Γεωργίου ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη".

flamis konstantinos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...