Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΦΗ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!


TO ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...

Πως μπορεί να γίνει εμφύλιος σε ένα κόμμα που στις εκλογές πήρε μόνο 4%; Σε αυτό μόνο ο Βενιζέλος μπορεί να απαντήσει! Στην σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ έγινε πάλι του Βενιζέλου!


Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ, ωστόσο έγινε ένας κακός χαμός, με τους Βενιζέλο και Γεννηματά να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες! Ειδικότερα η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στη συνεδρίαση, ζήτησε η εκλογή του νέου προέδρου να γίνει από την βάση.


Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Βενιζέλος λέγοντας πως όλα πρέπει να ξεκαθαριστούν στο Συνέδριο!


"Το έχω πει, η εκλογή θα συζητηθεί στο Συνέδριο" της είπε με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ οδηγείται στην καταστροφή!


Μάλιστα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντέδρασε και απείλησε με παραίτηση!


Η Φώφη Γεννηματά δεν... συγκινήθηκε και αμέσως μετά είπε στους συνεργάτες της να δώσουν στην δημοσιότητα την απόφασή της η εκλογή να γίνει από την βάση!
Φέρεται να του είπε ακόμη πως "εάν θέλεις να φύγεις, κάντο τώρα ώστε να προχωρήσουμε τις διαδικασίες"...


"Να δω μετά ποιος θα υπερασπίζεται τη χώρα" της απάντησε ο Βενιζέλος, με την ίδια να επιμένει και να λέει με τη σειρά της πως "θα παραιτηθώ εγώ!".
Το έχει διαλύσει το μαγαζί ο Βενιζέλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...