Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη!
Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (02/02/2015) ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.
Ο Κύπριος πρόεδρος εξέφρασε τη βαθύτατη ικανοποίησή του για την παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στη Λευκωσία σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή, ευχόμενος κάθε επιτυχία στον νέο πρωθυπουργό.
Ο κ. Τσίπρας, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον πρόεδρο για τις ευχές και τα θερμά του λόγια.
«Δεν είναι τυχαίο που επέλεξα το πρώτο επίσημο ταξίδι ως πρωθυπουργού να γίνει στην Κύπρο. Μας δένει η κοινή λαμπρή ιστορία, αλλά και ένα ελπιδοφόρο μέλλον».
Ο πρωθυπουργός είπε ότι οι δύο χώρες παρά τα οικονομικά προβλήματα, παραμένουν πυλώνες σταθερότητας σε μια ταραγμένη περιοχή.
«Θα υποστηρίξουμε σθεναρά τις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας για δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό», συνέχισε ο κ. Τσίπρας, λέγοντας ότι οι συνομιλίες επιβεβαίωσαν τη συναντίληψη Αθήνας-Λευκωσίας στο εθνικό θέμα.
Παράλληλα, επανέλαβε ότι η παρουσία τους ερευνητικού σκάφους Μπαρμπαρός υπονομεύει τις συνομιλίες για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση.
Ο κ. Τσίπρας είπε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τους εταίρους, η επιτυχής κατάληξη της οποίας θα ωφελήσει και τα δύο μέρη.
Περισσότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...