Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Πάτρα: Έρχεται ολική απαγόρευση στάθμευσης σε Μαιζώνος και Κορίνθου έως τη διάνοιξη της Κανακάρη


Αποφασισμένη να σπάσει αβγά για να φτιάξει ομελέτα είναι η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ,σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού.

Το αργότερο  εντός ενός μηνός από σήμερα  η σχετική εισήγηση με το πακέτο των μέτρων που θα προτείνονται προκειμένου να αποκτήσει η πόλη ανθρώπινες κυκλοφοριακές συνθήκες θα έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Η πρόταση μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει  ολική απαγόρευση στάθμευσης σε Μαιζώνος και Κορίνθου έως  τη διάνοιξη της οδού Κανακάρη. Επίσης προτείνει την εκ περιτροπής δωρεάν στάθμευση  διάρκεια μίας και δύο ωρών ανά περίπτωση και έλεγχο της τήρησης του ωραρίου για κάθε Ι.Χ. με τη χρήση ηλεκτρονικοί μπλοκ.

Παράλληλα προβλέπεται η τοποθέτηση κορυνών τόσο σε τμήμα της Αγίου Ανδρέου όσο και σε άλλους κομβικής σημασίας δρόμους της Πάτρας , συμπεριλαμβανομένων των οδων Ακρωτηρίου και τμημάτων της Γούναρη.

Σε ότι αφορά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η εισήγηση προβλέπει την καθιέρωση ενός μόνο εισιτηρίου για όλες τις γραμμές για φοιτητές, σπουδαστές και πολίτες οι οποίοι σήμερα υποχρεώνονται να καταβάλουν  το ακριβότερο εισιτήριο που υπάρχει για μετακίνηση με αστική συγκοινωνία σε όλη τη χώρα. 

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...