Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ "ΔΕΞΙΑ" ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ "ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ, ΚΡΕΑΣ"


Το κόμμα της «ΔΕΞΙΑΣ» καταγγέλλει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι βαφτίζει «το ψάρι, κρέας». Ο επικεφαλής του Παναγιώτης Μαυρίκος δήλωσε ότι : «στην απέλπιδα προσπάθεια του να πείσει τον κόσμο ότι τελειώνουμε με το μνημόνιο ο κ. Τσίπρας εφευρίσκει ένα κατ’ όνομα εθνικό σχέδιο δράσης το οποίο ουσιαστικά αποτελεί άλλο ένα μνημόνιο, συνεχίζοντας την ίδια καταστροφική λογική του προκατόχου του.

Εμφανίζει ως πανάκεια την επιβολή ενιαίου φορολογικού συντελεστή, με ενοποίηση κλιμακίων, με αποτέλεσμα να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τα μεσαία στρώματα, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι η υποχρέωση της χώρας μας να εφαρμόζει τους κοινοτικού κανόνες για ισοσκελισμένο κρατικό προϋπολογισμό αναιρεί όλες τις υποσχέσεις του για ευνοϊκότερη φορολόγηση".

Και καταλήγει : "Περιμέναμε από τον κ. Τσίπρα να είχε το θάρρος να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να παραδεχτεί ότι οι Επιτροπές των δανειστών θα συνεχίσουν να παραμένουν στα υπουργεία και οι εκπρόσωποί τους να ελέγχουν τα πεπραγμένα της κυβέρνησης κάθε έξι μήνες. Δηλαδή, πως θα παραμένει υπό αυταρχικό έλεγχο των δανειστών η άσκηση της εθνικής, οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...