Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΒΟΜΒΑ στον τηλεοπτικό χώρο! Ποιο γνωστό κανάλι πήγε στα χέρια εφοπλιστή;


Νέος παίκτης έκανε την εμφάνισή του στο...
Θεσσαλικό τηλεοπτικό τοπίο εξαγοράζοντας την πλειοψηφία των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού TRT που είναι ο πρώτος που εξέπεμψε σήμα στην Θεσσαλική επικράτεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός μέτοχος και εκ των ιδρυτών του καναλιού, Βολιώτης στην καταγωγή, Άγγελος Αντωνίου, μεταβίβασε το σύνολο των μετοχών που κατείχε (ποσοστό 84%) σε άγνωστους, προς το παρόν, αγοραστές καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εξωχώρια εταιρεία.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες,πίσω από τη νέα εταιρεία βρίσκεται έλληνας εφοπλιστής ο οποίος, κατά την τελευταία διετία, επιδίδεται σε εξαγορές επαρχιακών καναλιών τα οποία θα συντονίζονται και θα εκπέμπουν, ως ένα ποσοστό, κοινό πρόγραμμα.
Στο μετοχολόγιο του TRT , σύμφωνα με το kosmoslarissa.gr, παραμένουν ακόμη ο Λαρισαίος επιχειρηματίας Στέργιος Τσαγκούλης (Intercomm) με ποσοστό 13%, καθώς και δύο ακόμα μικρομέτοχοι που κατέχουν το υπόλοιπο 3%. Το τίμημα της εξαγοράς δεν έγινε γνωστό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...