Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο!! - "Έκοψαν" τις γυναίκες από τη φωτογραφία των ηγετών στο Παρίσι!! (PHOTOS)

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο!! -

Τη Δευτέρα μια εφημερίδα ακραίων ορθόδοξων και εβραϊκών πεποιθήσεων, η ισραηλινή The Announcer, αποφάσισε να κυκλοφορήσει με εξώφυλλο τους συγκεντρωμένους ηγέτες στην ιστορική πορεία του Παρισιού, ωστόσο η φωτογραφία εμφανίζεται αλλοιωμένη αφού οι γυναίκες που συμμετείχαν σ' αυτήν έχουν εξαφανιστεί ως δια μαγείας.




Η ειρωνεία είναι ότι η συγκέντρωση, που προβάλλεται ως γεγονός από την εφημερίδα, σχετίζεται με την ελευθερία του λόγου και αντίσταση των λαών στο θρησκευτικό φανατισμό. Μήνυμα, που όπως φαίνεται δεν έγινε αντιληπτό από τους συντάκτες της εφημερίδας, οι οποίοι απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως ο φανατισμός και η προκαταλήψεις καλά κρατούν, αυτό γιατί οι γυναίκες έχουν αφαιρεθεί από την φωτογραφία. Οι ακραίοι πιστοί των δύο θρησκειών επιμένουν στην αντίληψη ότι η γυναίκα είναι κατώτερη από τον άνδρα, επομένως είναι αδύνατο οι γυναίκες να διαπρέπουν στην πολιτική σκηνή και να κυβερνούν χώρες.


Μάλιστα, δεν έφτανε η απαράδεκτη και γελοία επεξεργασία της φωτογραφίας με την αφαίρεση όλων των θηλυκών παρουσιών σε αυτή, αλλά οι υπεύθυνοι για την επεξεργασία της θεώρησαν καλό να αντικαταστήσουν την Άνγκελα Μέρκελ με τον παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς που φαίνεται να βρίσκεται δίπλα στον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος απεικονίζεται, σχεδόν, ανάμεσα σε αυτόν και τον Μπέντζαμιν Ντετανιάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...