Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Χαλαροί πριν την κάλπη! - Τι κάνουν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων λίγο πριν τις εκλογές; (PHOTOS)

Χαλαροί πριν την κάλπη! - Τι κάνουν οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων λίγο πριν τις εκλογές; (PHOTOS)
Το προεκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, μία μέρα πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Η βροχή δεν πτόησε τον κ. Σαμαρά, ο οποίος πήγε στο Σύνταγμα για να βρεθεί κοντά στους ψηφοφόρους της ΝΔ και μάλιστα δεν δίστασε να πάρει και την ντουντούκα για να πει δυο λόγια σε όσους είχαν συγκεντρωθεί εκεί και τον περίμεναν.
«Πάμε γερά, πάμε δυνατά», είπε ο κ. Σαμαράς και φυσικά ο κόσμος που βρισκόταν εκεί τον χειροκρότησε θερμά.
Ο Αλέξης Τσίπρας από την άλλη, βρέθηκε στην «Αγροτέρα» στο κέντρο της Αθήνας, όπου και συναντήθηκε με δημοσιογράφους και είχε μια χαλαρή κουβέντα, λίγο πριν από την κρίσιμη εκλογική μάχη.
Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Καισαριανή επισκέφτηκε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, όπου και συνομίλησε με ψηφοφόρους του κόμματος, ανάμεσά τους και ο γνωστός τραγουδιστής, Γ. Μαργαρίτης, ενώ ο Φώτης Κουβέλης, θα κάνει το τραπέζι στους εκπροσώπους του Τύπου, στο εστιατόριο «Αυγό του Κόκορα» στο Μεταξουργείο.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...