Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Νέα πρόκληση από την Έλλη Παπαγγελή! Πόσταρε φωτογραφία στο Facebook με ΑΔΕΙΑ ΑΤΜ και τρομοκρατεί τον κόσμο ενόψει εκλογών (PHOTO)

Νέα πρόκληση από την Έλλη Παπαγγελή! Πόσταρε φωτογραφία στο Facebook με ΑΔΕΙΑ ΑΤΜ και τρομοκρατεί τον κόσμο ενόψει εκλογών (PHOTO)

Τελικά ο σάλος που κατάφερε να προκαλέσει δύο φορές το μοντέλο και μέλος της ΟΝΝΕΔ Ελλη Παπαγγελή με τις αναρτήσεις της στο facebook για το Πολυτεχνείο αλλά και τα Δεκεμβριανά της άρεσε και αποφάσισε να το συνεχίσει, αφού το όνομα τις αλλά και οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Τώρα ξαναχτύπησε για τρίτη φορά με νέα ανάρτηση αμέσως μετά την 3η ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, όταν το αποτέλεσμα έφερε τις πρόωρες κάλπες.
Συγκεκριμένα η Έλλη Παπαγγελή αμέσως μετά τα 168 «ναι» στον Σταύρο Δήμα έκανε τη δική της εκτίμηση για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και έστειλε το δικό της μήνυμα.
Ανέβασε μία εικόνα με ουρές έξω από τράπεζα, αλλά και ένα μηχάνημα ΑΤΜ με την ένδειξη «Η συναλλαγή σας ακυρώθηκε. ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΟΣ» και έγραψε
«ΕΚΛΟΓΕΣ.
Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Η Ιστορία θα κρίνει τις επιλογές των βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Ο Λαός το τι πραγματικά θέλει: Επιστροφή στο 1981 ή ευρωπαϊκό κράτος.
Ας ελπίσουμε όμως να μη βιώσουμε τέτοιες στιγμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...