Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Εκλογές: Νεοδημοκράτες σε Καραμανλή: «Πρόεδρε κάνε κάτι, βουλιάζουμε!»


Οι πιέσεις που δέχεται ο πρώην πρωθυπουργός από στελέχη της ΝΔ είναι δραματικές. Δεκάδες στελέχη κατακλύζουν καθημερινά το γραφείο του στην Παναγή Κυριακού και του ζητούν να κάνει τη μεγάλη επιστροφή το βράδυ των εκλογών για να μην διαλυθεί η ΝΔ.


«Πρόεδρε βγες επιτέλους μπροστά, δεν πάει άλλο. Ο Σαμαράς και η παρέα του θα διαλύσουν την παράταξη και το χώρο της Δεξιάς» είναι η δραματική έκκληση που απευθύνουν, έχοντας καταλάβει ότι το μέγεθος της ήττας θα δημιουργήσει ζητήματα ύπαρξης της ΝΔ και διασπαστικές τάσεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που πρώτοι σας μεταδώσαμε εχθές, ήδη έχει βρεθεί ο άνθρωπος που θα βγει πρώτος μπροστά και θα αμφισβητήσει τον Σαμαρά και τη στρατηγική της ήττας που ακολουθήθηκε σε αυτές τις εκλογές.

Οι νεότερες πληροφορίες λένε ότι οι συσκέψεις στη Ραφήνα έχουν πυκνώσει και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ έδωσε το πράσινο φως για το βράδυ των εκλογών, ενώ υποσχέθηκε ότι αν η ήττα είναι συντριπτική, θα βγει ο ίδιος μπροστά και θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να δρομολογηθεί η αλλαγή ηγεσίας και να μην πέσει το κόμμα σε εσωστρέφεια.

Το βράδυ των εκλογών εκτός από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιον ότι θα έχουμε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις σε όλο το χώρο της Κεντροδεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...