Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΙΣΗΜΟ - Τέλος ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ! Τί δήλωσε ο ίδιος


Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Αυτό ανακοίνωσε και αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην δευτερολογία του κατά την διάρκεια της κοινής συνεδρίασης της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδα και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ διαβεβαιώνοντας ότι θα οδηγήσει το κόμμα στο Συνέδριο με διαφάνεια και ομαλή πορεία των διαδικασιών.
«Στο συνέδριο τελειώνει η θητεία μου», είπε συγκινησιακά φορτισμένος ο κ.Βενιζέλος προσδιορίζοντας το χρόνο διεξαγωγής του Συνεδρίου μετά το Πάσχα, το πιθανότερο τον Μάιο.
«Βαδίζουμε στο συνέδριο χωρίς καθυστερήσεις αλλά συντεταγμένα και με ουσιαστική προετοιμασία. Όταν διεξαχθεί πρέπει να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον της κοινωνίας να μας ακούσει και να ασχοληθεί ξανά μαζί μας επί της ουσίας. Πρέπει να υπάρχει στοιχειώδες κοινωνικό και εθνικό ακροατήριο επί της ουσίας που θα μας ακούσει και δεν θα παρακολουθήσει το θέαμα των τεθλιμμένων συγγενών» τόνισε στην πολιτική του εισήγηση ασκώντας παράλληλα κριτική προς την κυβέρνηση κάνοντας λόγο για... αντιμνημονιακή "τερατογέννηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...