Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Εντυπωσιακή συγκέντρωση για τον Θανάση Νταβλούρο-Άνοιξε την προεκλογική του εκστρατεία με σύνθημα «Πάμε μαζί πιο δυναμικά» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νταβλούρος-μακρυγιάννη-2

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των συναδέλφων από το kalavrytanea.gr , από το χώρο που ξεκίνησε την πορεία του προς τις εκλογές και το 2012, το καφέ «Ντέρμπι», στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Σελεύκου, απευθυνόμενος σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, ο κ. Νταβλούρος προέτρεψε σε συνέχιση της δύσκολης αλλά πετυχημένης προσπάθειας που έκανε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από κοινού με τους πολίτες, που υποβλήθηκαν σε επώδυνες θυσίες, για την ανασυγκρότηση και την αναγέννηση της Ελλάδας, κόντρα σ’ αυτούς που παίζουν, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, την τύχη της στα… χαρτιά.

«Εμείς δεν παίζουμε με την Ελλάδα. Ξεκινάμε τον αγώνα και η Ελλάδα θα νικήσει στον αγώνα αυτόν. Εμείς λέμε την αλήθεια και η αλήθεια είναι το μεγάλο μας όπλο. Εμείς δεν ταϊζουμε τον κόσμο με παραμύθια» τόνισε ο Αχαιός βουλευτής, επιτιθέμενος με σφοδρότητα στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον πρόεδρο του κ. Αλέξη Τσίπρα.
«Λειτουργώντας με εθνικά ανεύθυνο τρόπο, και παρότι οι θυσίες των πολιτών έπιασαν τόπο και ήταν η ώρα τα αποτελέσματα τους να αποτυπωθούν και στην πραγματική οικονομία, προκάλεσαν πρόωρες εκλογές, ενώ δεν έχουν καμία απολύτως εναλλακτική πρόταση για τη χρηματοδότηση της χώρας και τη διακυβέρνηση της.
Το μόνο που κάνουν είναι να επιδίδονται σε αβάσιμες παροχολογίες, πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και ρητορείες που θέτουν πλέον σε κίνδυνο ακόμη και την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη», επεσήμανε ο κ. Νταβλούρος.
«Όμως, ό, τι δεν έκανε η Βουλή με τους εκπροσώπους σας, καλείστε να κάνετε τώρα εσείς. Είναι η ώρα της ατομικής ευθύνης, η ώρα των πολιτών», διεμήνυσε στη συνέχεια κ. Νταβλούρος, τονίζοντας ότι οι πολίτες καλούνται στην κάλπη να αποφασίσουν μεταξύ της πολιτικής και της οικονομικής σταθερότητας από τη μια, και της αστάθειας και του χάους, από την άλλη.
Στη συγκέντρωση του κ. Νταβλούρου, πέραν της εντυπωσιακής προσέλευσης των ψηφοφόρων του, αξιοσημείωτες ήταν οι παρουσίες ιστορικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας καθώς παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ Αχαϊας,  κ. κ. Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, Ανδρέας Πανταζάτος και Ανδρέας Μαζαράκης.
Νταβλούρος μακρυγιάννη 2
Νταβλούρος μακρυγιάννη 1
Νταβλούρος μακρυγιάννη 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...