Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΥΘΟΥΣ!


Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,


Το ενδιαφέρον των Ελληνικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης για τις εκλογές δεν χωράει καμιά αμφιβολία ότι είναι το μείζων θέμα της ημέρας. Άλλωστε τι άλλο θα μπορούσε να είναι. Πολύ περισσότερο, όταν ένα νεαρό παιδί άγνωστο μέχρι πριν λίγα χρόνια, σήμερα  βρίσκεται στην κορυφή του πολιτικού ενδιαφέροντος.

Είναι όμως υπερβολή να βλέπεις να συνωστίζονται δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι, για μια φωτογραφία η δήλωση και να αναγκάζεται να ανέβει επάνω σε καρέκλα, για να κάνει δηλώσεις, αφού τον έπνιγαν τα ΜΜΕ.

Παρακολουθώντας από το πρωί τις δηλώσεις και την τηλεοπτική κάλυψη όλων των αρχηγών, δεν μπορώ να μην εξαιρέσω τα όσα συνέβησαν στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε αντίθεση με τους άλλος αρχηγούς.

Ειλικρινά σας διαβεβαιώ, ότι ο George Clooney η άλλες διασημοτητες, από την Μantona, Lady Gaga, Beyonce η άλλα διάσημα Celebrates πρόσωπα, δεν θα είχαν τόσο ενδιαφέρον για τα ΜΜΕ και συνωστισμό!

Όταν υπάρχει αυτή η υπερβολή των μέσων για μια απλή ψήφο στην κάλπη, μαζί με μια δήλωση της στιγμής, φανταστείτε τι θα γίνει το βράδι όταν όλα τα βλέμματα της Ευρώπης και του «κόσμου» θα είναι στραμμένα στη χώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...