Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Με ποιον κορυφαίο της ΝΔ είναι έξαλλος ο Σαμαράς;


Όπως μαθαίνουμε τα πράγματα στο εσωτερικό της ΝΔ δεν πάνε καθόλου καλά. Ήδη κορυφαία στελέχη του κόμματος παίρνουν αποστάσεις από την στρατηγική που ακολουθεί ο Σαμαράς και κινούνται αυτόνομα αφού βλέπουν ότι στις εκλογές υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η Συγγρού να υποστεί ήττα α λα Βατερλώ.
 
Ήδη αρκετά «Καραμανλικά» στελέχη (όπως ο Αντώναρος και ο Παυλόπουλος) αποχωρούν και δηλώνουν ότι δεν θα κατέβουν στις επικείμενες εκλογές, ενώ αρκετοί άλλοι κινούνται αυτόνομα μακριά από τη γραμμή του κόμματος, μόνο και μόνο για να εκλεγούν στις περιφέρειες που επιλέγουν. 
 
Ήδη βουλευτές που έβγαιναν στην Α και στη Β Αθήνας, επιστρέφουν στα χωριά τους μήπως και καταφέρουν να εκλεγούν στις επικείμενες εκλογές.
 
Μάλιστα, στο στρατόπεδο του Σαμαρά είναι έξαλλοι με τον Αβραμόπουλο, που όπως λένε σε όλη αυτή την κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαφανισμένος...
 
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει χαράξει τον δικό του δρόμο και δεν συμμετέχει ούτε στις εσωκομματικές διαδικασίες προετοιμασίας για τις εκλογές, γεγονός που όπως λένε οι πληροφορίες έχει εξοργίσει τον Σαμαρά. 
 
Βέβαια, αυτά θα έπρεπε να τα σκεφτόταν ο πρωθυπουργός όταν τον «έστελνε» στις Βρυξέλλες για να τον βγάλει από το παιχνίδι της διαδοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...