Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΨΗΦΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!



ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΥΜΑΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ EXIT POLLS... 38% ΣΥΡΙΖΑ - 26% ΝΔ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ!!!

Το blog μας σας ενημερώνει όπως πάντα με υπευθυνότητα και ακρίβεια. Το να γράφουμε αρλούμπες μόνο και μόνο για να λέμε ότι έχουμε ειδήσεις δεν έχει κανένα νόημα. Οι πρώτες κάλπες των exit polls που άνοιξαν πριν από λίγο αφορούν το λεγανοπέδιο της Αττικής και τα μεγάλα αστικά κέντρα. Παντού ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με διψήφια διαφορά. Αυτά που βλέπουν οι δημοσκόποι τους έχουν τρελάνει γιατί το πρωί ψηφίζουν οι μεγαλύτερες ηλικίες στις οποίες η ΝΔ είναι πολύ πιο συμπαθής.

Tι προβληματίζει τους δημοσκόπους. Ότι στο πρωινό κύμα που αφορά πιο συντηρητικούς ψηφοφόρους ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστια διαφορά γι αυτό και δεν δίνει το κοινό exit poll ακόμα τελική διαφορά. Τα ποσοστά που βγήκαν στα πρωινά exit polls; ΣΥΡΙΖΑ 38%-ΝΔ 26%! Σε λίγο περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...