Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Σε αυτές τις εκλογές θα τα δούμε όλα! Γιατί οι καναλάρχες στηρίζουν Τσίπρα;;;

Σε αυτές τις εκλογές θα τα δούμε όλα! Γιατί οι καναλάρχες στηρίζουν Τσίπρα;;;
Όλα για τα λεφτά... Το χρώμα του χρήματος αλλάζει τα πάντα τελικά. Οι megaλοκαναλάρχες που μέχρι χθές κατηγορούσαν τον Αλέξη Τσίπρα και κινδυνολογούσαν ότι η άνοδος της αριστεράς είναι επικίνδυνη για τον τόπο, τώρα το γύρισαν το νόμισμα και έγιναν φίλοι του Τσίπρα.

Κατά περίεργο τρόπο όλοι στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και είναι πρόθυμοι να έχουν στα κανάλια και στις εφημερίδες τους αριστερούς πολιτικούς συντάκτες.

Μιλάμε βεβαίως για τους ίδιους ανθρώπους που επί σειρά ετών ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις... Τώρα, μετά τα όσα είπαν εναντίον του Τσίπρα, βλέποντας την επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ και φοβούμενοι τις εξαγγελίες της Κουμουνδούρου για τα χρήματα που θα κληθούν να πληρώσουν για τις συχνότητες, άλλαξαν τροπάρι και θυμήθηκαν όλοι την αριστερά.

Ας ελπίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ενδώσει στα γνωστά παιχνίδια των «νταβατζήδων» και θα τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις του απέναντι στον λαό.
πηγή: wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...