Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Δεν φεύγει, θα καθίσει μέχρι να διαλύσει πλήρως το ΠΑΣΟΚ!

Δεν φεύγει, θα καθίσει μέχρι να διαλύσει πλήρως το ΠΑΣΟΚ!

Στα χνάρια του Αντώνη Σαμαρά, που έχει «κατσικωθεί» στη Συγγρού και δε φεύγει... ούτε με βίντζι, βαδίζει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Παρ` ότι «κατάφερε» να τον «περνάει» μέχρι και ο Βασίλης Λεβέντης, στην έδρα του (Α` Θεσσαλονίκης) και έκανε το ΠΑΣΟΚ τελευταίο κοινοβουλευτικό κόμμα, με λιγότερους βουλευτές και από το 1974, παρ’ ότι... μικροί και μεγάλοι, μέσα στο Κίνημα, του ζητάνε να φύγει, ο Βαγγέλης  τραγουδάει «δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω».

Διαψεύδει, έτσι, όσους πίστεψαν ότι, με την εξαγγελία Συνεδρίου, από το βράδυ των εκλογών, δρομολογούσε και την αποχώρησή του, από την ηγεσία. Χθες, μάλιστα, φούντωσαν οι συζητήσεις, για άμεση εξαγγελία αποχώρησής του. Φαίνεται, όμως, πως ο κ. Βενιζέλος το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε ότι πρέπει να μείνει και να ολοκληρώσει το έργο του. Δηλαδή, να διαλύσει ότι απέμεινε απ’ το ΠΑΣΟΚ. Εδώ που τα λέμε, έτσι που τα έχει καταφέρει, δεν απέχει και πολύ.

Το περίεργο είναι ότι, παρά το ότι το πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα, σε λίγο θα «συναγωνίζεται» τα κόμματα των Λεβέντη και Γκλέτσου, υπάρχουν και «δελφίνοι», όπως η κ. Γεννηματά και ο Ανδρέας Λοβέρδος ή, από τη νεότερη γενιά, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ή ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...