Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Αβραμόπουλος ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ για Πρόεδρος της Δημοκρατίας;



Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη αρχίσει να σκέπτονται την επόμενη μέρα και επειδή το πρώτο πρόβλημα της νέας Βουλής που θα συσταθεί είναι η εκλογή ΠτΔ στην Κουμουνδούρου έχουν αρχίσει να ρίχνουν ονόματα στο τραπέζι.


Το σίγουρο είναι ότι δεν θα προτείνουν κάποιον κομματικό υποψήφιο. Ακούγονται έντονα τα ονόματα των Δημήτρη Αβραμόπουλου, Μανώλη Γλέζου, αλλά και του Σταύρου Δήμα.

Επικρατέστερος όλων φαίνεται να είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον Τσίπρα, αλλά θα είναι και πάρα πολύ δύσκολο για τους βουλευτές της ΝΔ να αρνηθούν να ψηφίσουν τον Αβραμόπουλο.

Ο Μανώλης Γλέζος είναι βεβαίως μια εμβληματική προσωπικότητα και τέλος ο Σταύρος Δήμας είναι μια επιλογή που θα συντρίψει τη ΝΔ σε επίπεδο εντυπώσεων!!!

Πάντως κρατείστε ότι επικρατέστερος είναι ο Δ. Αβραμόπουλος και το σενάριο προβλέπει τον Αβραμόπουλο για Πρόεδρο και τον Δημήτρη Παπαδημούλη του ΣΥΡΙΖΑ για επίτροπο στη θέση του Αβραμόπουλου.... Πολύ προχωρημένο το σχέδιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...