Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Άγριο χώσιμο του Ξηρού στον ανακριτή: Αυτοί που υπηρετείς σαν ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ διέλυσαν την οικονομία!


Αρνήθηκε να απαντήσει ο Χριστόδουλος Ξηρός στις ερωτήσεις του ανακριτή στον οποίο οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να απολογηθεί.«Δεν συμμετέχω στη διαδικασία σας, δεν με ενδιαφέρει, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις και σας παραπέμπω στην αρχική μου δήλωση», είπε χαρακτηριστικά ο αρχιεκτελεστής της 17Ν.

Μάλιστα, ο Χριστόδουλος Ξηρός χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τις δικαστικές αρχές ενώ έκανε και τη δική του πολιτική τοποθέτηση. «Θέλω συμπληρωματικά να προσθέσω, επειδή επαναλαμβάνεται συνεχώς η φράση "με σκοπό να βλάψει την οικονομία της χώρας" το εξής: Αυτοί που υπηρετείς σαν πιστό σκυλάκι τα κατάφεραν μια χαρά όχι απλά να βλάψουν αλλά να διαλύσουν την οικονομία της χώρας και συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο» είπε ο Χριστόδουλος Ξηρός προς τον ανακριτή.
Εξερχόμενος από το γραφείο του ανακριτή και στον δρόμο προς το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. που θα τον οδηγούσε πάλι πίσω στον Κορυδαλλό, ο αρχιεκτελεστής της 17Ν πάντως, προέτρεψε όλους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους: «Δεν πρόκειται να μας σώσει κανένας σωτήρας εάν δεν πάρουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας. Εξοδο από το ευρώ και ανάπτυξη με ίδια μέσα. Οποιοι δεν μας το λένε αυτό είναι ψεύτες», είπε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...