Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Το Μαξίμου «τρέμει» την άνοδο Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη


Η εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Παρασκευή έχει ήδη προκαλέσει σεισμό στο Μαξίμου.



Ο πρώην πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ προκειμένου να μιλήσει με στελέχη και να τους εμψυχώσει ενόψει της κρίσιμης μάχης της 25ης Ιανουαρίου. Αυτό που έχει ιδιαίτερη συμμαχία είναι ότι στο άκουσμα της είδησης χιλιάδες απλοί πολίτες και ψηφοφόροι της ΝΔ έσπασαν τα τηλέφωνα στα γραφεία του κόμματος. Όλοι θέλουν να δουν από κοντά τον Καραμανλή και να του σφίξουν το χέρι.


Άλλωστε, άπαντες γνωρίζουν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός το τελευταίο διάστημα βλέπει συνεχώς κόσμο στο πολιτικό του γραφείο στην Παναγή Κυριακού δίχως πάντως να αποκαλύπτει αν θα προχωρήσει σε πολιτικές πρωτοβουλίες την επομένη των εκλογών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μήνυμα στήριξης που έστειλε σήμερα ο Καραμανλής έγινε για να καθησυχάσει τους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου, τονίζοντας πως θα δώσει τη μάχη στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, καθώς όσο ισχυρότερη είναι η Νέα Δημοκρατία τόσο ασφαλέστερο θα είναι και το μέλλον του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...