Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Γεννητούρια στην οικογένεια του TEATRO - Ολόθερμες ευχές για το μωράκι να ευχηθώ στον επιχειρηματία και φίλο μου , Κώστα Μπερτάκη !


Στις 11 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 22.10 βραδινή ήρθε στην ζωή η κόρη του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Μπερτάκη και της Παυλίνας Κωσταγιού. 

Η παραπάνω είδηση ανέβηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο κατά την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς από τον δημοσιογράφο και στενό μου συνεργάτη από την Αθήνα , Χάρη Λεμπιδάκη 

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3 κιλών και 100 γραμμαρίων με φυσιολογικό τοκετό. Στο μαιευτήριο ΡΕΑ παραβρέθηκε όλο το καλλιτεχνικό σχήμα του Teatro καθώς και ο αδελφικός φίλος του επιχειρηματία Γιώργος Μελισσανίδης, ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ , ο Παντελής Παντελίδης, ο Κώστας Πηλαδάκης και πολλοί άλλοι. Τις ευχές τους έστειλαν ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο Βασίλης Καρράς, ο Αντύπας, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Κωνσταντίνος Ρήγος και πολλοί καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με τον Κώστα Μπερτάκη στο Teatro και το Fantasia. O γνωστός επιχειρηματίας δε παρέλειψε σε τετ  α τετ που είχα αργά το βράδυ να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του ΡΕΑ αλλά και τον πρόεδρο  Κυριάκο Μητσάκο που έφερε στον κόσμο την μικρή Ευαγγελία.
Με τη σειρά μου , να ευχηθώ στον Κώστα και την Παυλίνα να τους ζήσει και να είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι ..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...