Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Marianna G: Στην Ελλάδα η κούκλα εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη! Με τι ασχολείται; (PHOTO)

Marianna G: Στην Ελλάδα η κούκλα εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη! Με τι ασχολείται; (PHOTO)
Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 26 Νοεμβρίου for pleasure and fun η καλλονή Μαριάννα Γουλανδρή, εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
Όπως έμαθα η νεαρή επιχειρηματίας που φωτογραφήθηκε  μάλιστα και από την Calliope , για το βιβλίο – λεύκωμα Children of the Light: journey in Greece που μόλις κυκλοφόρησε στην χώρα μας, ήρθε να δει κάποιους αγαπημένους της φίλους , αφήνοντας πίσω της τα casting για την εταιρεία της που φέρει και το όνομα της.
Αν και φαίνεται να ενθουσιάστηκε τις πρώτες ημέρες από τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες  που επικρατούσαν στην χώρα μας χρειάστηκε να προμηθευτεί πιο χοντρά ρούχα.
Για τον λόγο αυτό βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων για να κάνει τις αγορές της αλλά και για να χαλαρώσει μαζί με τις φίλες της.
Όσο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα την βρουν στο Saint Moritz μαζί με γονείς της και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της.
Πηγή: nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...