Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Mεγάλο «χουνέρι» ετοιμάζει ο Βενιζέλος στον ΓΑΠ


Η οργή του Βενιζέλου για τον Γιώργο Παπανδρέου ξεχειλίζει. Αυτό το ξέρουν άπαντες στη Χαριλάου Τρικούπη, αφού τα καντήλια και οι φωνές του Βαγγέλη ακούγονται μέχρι την είσοδο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ. 
 
Το τελευταίο σχέδιο του Βενιζέλου προκειμένου να «τελειώσει» τον ΓΑΠ έχει ως εξής: 
 
Την ερχόμενη Τρίτη το πρωί και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Βενιζέλος θα συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και θα θέσει την παραίτησή του. Αμέσως μετά θα προτείνει για υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κάποιον άλλον προκειμένου να αναγκάσει την πλευρά Παπανδρέου να συμμετάσχει στην όλη διαδικασία και να μην χρειαστεί να προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος. 
 
Θα προσπαθήσει με τον τρόπο αυτό να αιφνιδιάσει τον πρώην πρωθυπουργό και να τον αποτρέψει από τις περιπέτειες που θα προκύψουν με τη δημιουργία ενός νέου κόμματος.
 
Το τι θα πράξει ο ΓΑΠ είναι ένα μεγάλο ερώτημα, αν και όταν μάθει ποιον προορίζει ο Βενιζέλος για υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, θα πηδήξει από την Ακρόπολη...
 
'Οπως μαθαίνουμε ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να προτείνει για διάδοχό του τον Ανδρέα Λοβέρδο!!!!
 
Πρόκειται περί τσεκαρισμένης πληροφορίας και όχι περί ανεκδότου... 
 
Όπως αντιλαμβάνεστε θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλους πριν από την Πρωτοχρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...