Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Η Πρόταση, η νεανική free press εφημερίδα της Περιφέρειας, επέστρεψε !


Επανακυκλοφορεί αύριο Πέμπτη ,μετά από περίπου 8 μήνες, η μεγαλύτερη μηνιαία free press εφημερίδα της Περιφέρειας , η Πρόταση. Η νεανική της χροιά παραμένει ζωηρή καθώς η εφημερίδα φιλοξενεί ως επί το πλείστον άρθρα-απόψεις των νέων της Πάτρας .

Το περιεχόμενο της εφημερίδας όμως δεν περιορίζεται στην αρθρογραφία αφού στην Πρόταση θα διαβάζουμε κάθε μήνα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ  σχετικά με θέματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία αλλά και πολιτιστικά και αθλητικά νέα.
Η Πρόταση, πιστή στις αρχές της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, κινείται μακριά από οποιαδήποτε κομματική και ιδεολογική ταμπέλα.
Σκοπός της άλλωστε δεν είναι η προώθηση οποιουδήποτε πολιτικού και ιδεολογικού χώρου αλλά η ελεύθερη έκφραση των νέων.
Όπως μάθαμε άλλωστε οι συντελεστές της εφημερίδας ανήκουν ο καθένας σε διαφορετικό πολιτικό χώρο. Οι απόψεις τους όμως θα διατυπώνονται μόνο μέσα από τα ενυπόγραφα άρθρα τους .
Η διανομή της εφημερίδας ξεκινάει αύριο και μέχρι την Κυριακή θα έχει μοιραστεί στα περισσότερα σημεία του κέντρου και των περιχώρων.
Θα την βρείτε στα περισσότερα καταστήματα της πόλης , θα σας μοιραστεί από την συντακτική ομάδα της Πρότασης χέρι με χέρι . Μπορείτε επίσης να ζητήσετε και την δωρεάν αποστολή στο χώρο σας στέλνοντας e-mail στο protasipatras@gmail.com.
Σε λίγες μέρες θα βγει στο διαδίκτυο και το site της εφημερίδας, όπου και θα δημοσιεύεται το περιεχόμενο της σε ηλεκτρονική μορφή. Με αυτόν τον τρόπο η Πρόταση προσπαθεί να αποκτήσει επαφή και να διαβαστεί από όλους τους Πατρινούς πολίτες.
Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε και όπως αναγράφεται και στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους η Πρόταση είναι έτοιμη να σπάσει τα δεσμά της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...