Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ


Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ !

Αντώνη καλησπέρα και Χρόνια Πολλά για τις μέρες.
Δεν έχεις παράπονο. Σε είχαμε προειδοποιήσει. Τα... σαίνια σου στο Μέγαρο Μαξίμου σε διαβεβαίωναν ότι θα βρεις τους "180". Εμείς όμως προσπαθήσαμε να σου ανοίξουμε τα μάτια...

1. Σε είχαμε ενημερώσει να μην επισπεύσεις τις διαδικασίες για την Προεδρική εκλογή γιατί αυτό θα αποτελούσε την πολιτική σου ταφόπλακα. Αυτό ακριβώς συνέβη!

2. Σε είχαμε ενημερώσει αφού αποφάσισες να κινήσεις τις διαδικασίες για την προεδρική εκλογή, ότι δεν θα πρέπει να αφήσεις να εξελιχθεί η τρίτη ψηφοφορία γιατί θα εκτεθείς άγρια. Σου είχαμε μάλιστα βρει διέξοδο και σου είχαμε προτείνει να προκηρύξεις πρόωρες εκλογές με διάλυση της Βουλής, πριν την τρίτη ψηφοφορία, γιατί όχι μόνο δεν επρόκειτο να βρεις 180 βουλευτές αλλά γιατί ο αριθμός των ψήφων που θα πάρει ο Δήμας θα είναι περίπου ο ίδιος με τη δεύτερη ψηφοφορία. Και σε αυτό πέσαμε μέσα.

3. Σε είχαμε ενημερώσει ότι η σημερινή Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την παράταξη που ιδρύθηκε το 1974. Σου είχαμε εφιστίσει την προσοχή ότι όλα αυτά τα σούργελα που ήρθαν από τον ΛΑΟΣ μαζί με τους γραφικούς που έχεις δίπλα σου στο Μαξίμου θα σε οδηγήσουν με μαθηματική βεβαιότητα στην πολιτική αυτοκτονία. Εκεί που οδηγείσαι σήμερα.

4. Σε είχαμε ενημερώσει επίσης ότι εάν πειράξεις μισθολογικά και φορολογικά τις επαγγελματικές τάξεις που παραδοσιακά σε ψηφίζουν, όταν θα έρθουν οι εκλογές θα φας τρελό μαύρο στις κάλπες. Εσύ έπραξες το αντίθετο. Καθοδηγούμενος από την Τρόικα, τον Στουρνάρα και τον Χαρδούβελη εξαθλίωσες όσους επί χρόνια ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους μισθωτούς και τους μικρομεσαίους. Δεν άφησες τίποτα το όρθιο. Τους ξεπάτωσες όλους.

5. Τέλος Αντώνη, σε είχαμε ενημερώσει ότι η στρατηγική των δυο άκρων θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Θα σε εγκλωβίσουν οι Λαζαρίδηδες και οι Μουρούτηδες και με αυτή την λογική δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς με τον Τσίπρα. Όπερ και εγένετο και αυτό!

Τώρα Αντώνη, προετοιμάσου για την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας. Δεν μας αφορά τι ποσοστό θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς το βράδυ των εκλογών θα κοιτάμε το δικό σου ποσοστό.

Γιατί θα το κοιτάμε; Γιατί εσύ μας έλεγες ότι εάν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρεοκοπήσουμε. Θα το κοιτάμε για να δούμε πως θα αντιδράσει ο κόσμος της ΝΔ στο επιπόλαιο δίλημμα "Σαμαράς ή χρεοκοπία".

Αντώνη, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κοιτάζοντας το... ταμπλό το βράδυ των εκλογών; Δώσε λοιπόν τη μάχη σου και θα μας θυμηθείς. Και η ήττα θα είναι πολύ βαριά και η χώρα ΔΕΝ θα χρεοκοπήσει...

Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...