Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Πάτρα: Κυκλοφοριακό χάος στα Ταμπάχανα – Έβγαλαν τ' απογορευτικά, λειτουργούν τα φανάρια αλλά... δεν άνοιξαν το δρόμο! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίσσονται στην πλατεία Ταμπαχάνων στην Πάτρα, όπου ως γνωστόν εδώ και μήνες βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την κατασκευή της Μίνι Περιμετρικής και οι δρόμοι στην περιοχή παραμένουν κλειστοί. Το πρωί της Τετάρτης η πληροφόρηση που είχαν κάτοικοι και επαγγελματίες ανέφεραν ότι οι εργασίες, ολοκληρώνονται και ότι οι δρόμοι θ’ άνοιγαν.

Ωστόσο τα όσα συμβαίνουν από το απόγευμα στο σημείο δεν περιγράφονται εύκολα με λόγια. Η ειδική σήμανση που υπήρχε (απαγορευτικά και κορδέλες) στην οδό Μεσσάτιδος (κατεβαίνοντας από την Αρόη) εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα δεκάδες οδηγοί να στρίβουν κανονικά δεξιά για να φθάσουν στα Ταμπάχανα.
Εκεί όμως βρίσκονται προ δυσάρεστων εκπλήξεων, αφού ακριβώς μπροστά στην πλατεία ο δρόμο παραμένει κλειστός και οι οδηγοί, όπως βλέπετε στα βίντεο που ακολουθούν ν’ αναγκάζονται, μέσα στη νύχτα και υπό βροχή, να κάνουν αναστροφή για να κινηθούν προς τα Σύνορα.
Τα νεύρα χτύπησαν «κόκκινο» και η αγανάκτηση των συμπολιτών, που έπεσαν στην παγίδα, ήταν μεγάλη.
Μάλιστα όπως αναφέρουν αναγνώστες του thebest.gr, λειτουργούν δε, χωρίς λόγο, και τα φανάρια στην οδό Γερμανού μπροστά από το σχολείο!
Για φωτογραφικό υλικό - βίντεο : Εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...