Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Πάτρα: Νέα δεδομένα στο έργο της ΔΕΗ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου – Οι διαβεβαιώσεις των υπευθύνων και τα ερωτηματικά

Πάτρα: Νέα δεδομένα στο έργο της ΔΕΗ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου – Οι διαβεβαιώσεις των υπευθύνων και τα ερωτηματικά  «Το έργο θα συνεχιστεί μετά τις Γιορτές»

Μετά τον σάλο και τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το Σάββατο το δημοσίευμα του thebest.gr για το «άνοιγμα» εν μέσω Εορτών των Χριστουγέννων της Ρήγα Φεραίου για έργα της ΔΕΗ, το πρωί της Δευτέρας ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας Θανάσης Σπυρόπουλος βρέθηκε στο σημείο και ζήτησε εξηγήσεις από τους υπευθύνους της εργολαβίας.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έλαβε το έργο σταματάει στο ύψος της οδού Βότση και μέχρι τη Γούναρη και θα συνεχιστεί, στο υπόλοιπο κομμάτι του μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου. Μέχρι εκείνο το σημείο έπρεπε να γίνει το έργο, όπως υποστήριξαν οι άνθρωποι με τους οποίους συνομίλησε ο κ. Σπυρόπουλος για να υπάρξει σύνδεση με τον υποσταθμό της ΔΕΗ.
Και μπορεί να την «γλιτώνουν» έμποροι και πολίτες στην παρούσα φάση τουλάχιστον, όμως τα ζητήματα που προκύπτουν και για τη συνέχεια του έργου δεν είναι λίγα.
«Αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή θα την βγάλουμε καθαρή τα Χριστούγεννα όμως αμέσως μετά αρχίζουν τα δύσκολα. Θυμίζω ότι τις 15 Ιανουαρίου αρχίζουν οι εκπτώσεις και στη συνέχεια έχουμε Καρναβάλι. Γίνεται να συμβαίνουν αυτά με την Ρήγα Φεραίου σκαμμένη;», διερωτάται ο κ. Σπυρόπουλος.
Γίνεται ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο σχεδιασμός είναι πολύ λάθος και φαίνεται σίγουρο ότι οι αντιδράσεις που θα προκληθούν και μέσα στον Ιανουάριο από τον εμπορικό κόσμο της Πάτρας θα είναι μεγάλες. Το θέμα λοιπόν θα έχει συνέχεια και θα το παρακολουθούμε μ’ ενδιαφέρον…
 Θάνος Χριστακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...