Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΤΩΝΗ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟ (ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΜΟΥΡΟΥΤΗ)


ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .



Αντώνη καλημέρα και καλό μήνα.

Ξέρεις ότι εμείς εδώ , που από πολύ παλιά μας διαβάζεις σχεδόν καθημερινά, δεν.. μασάμε τα λόγια μας. Επανερχόμαστε λοιπόν, στο θέμα της οικονομικής πολιτικής που επέλεξες να ακολουθήσεις για να σου επιστήσουμε την προσοχή, όχι φυσικά στο ενδεχόμενο να χάσεις τις εκλογές (αυτό είναι δεδομένο από τώρα, όποτε και αν στηθούν οι κάλπες), αλλά στην πολύ πιθανή και υπαρκτή προοπτική αμέσως μετά τις εκλογές να σε κυνηγήσουν όλες οι επαγγελματικές ομάδες που όσο ήσουν πρωθυπουργός κυνήγησες εσύ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν :

Ξεπάτωσες τους ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι παραδοσιακά στήριζαν τη Νέα Δημοκρατία και δεν ψήφιζαν ποτέ ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ.

Εξαθλίωσες τους Μικρομεσαίους που και αυτοί ψήφιζαν παραδοσιακά τη Νέα Δημοκρατία.

Διέλυσες τα Σώματα Ασφαλείας, είτε εργάζονται σήμερα είτε είναι συνταξιούχοι. Δεν νομίζουμε Αντώνη να πιστεύεις ότι όλοι αυτοί στήριζαν τον... ΣΥΡΙΖΑ; Νέα Δημοκρατία στήριζαν, αλλά τώρα ακούν το όνομα της παράταξής σου και βγάζουν σπυράκια!

Ξέσκισες τους ξενοδόχους και όλους τους κλάδους που σχετίζονται με τον Τουρισμό. Σχεδόν όλοι αυτοί δεν ψήφισαν ποτέ αριστερά. Σχεδόν όλοι αυτοί πίστευαν στην Οικονομία της αγοράς και στήριζαν τη ΝΔ.

Και τέλος φτωχοποίησες όλους τους κλάδους της Οικοδομής. Από μηχανολόγους και πολιτικούς μηχανικούς μέχρι οικοδόμους, ηλεκτρολόγους και ελαιοχρωματιστές. Η μεγάλη πλειοψηφία όλων αυτών τη Νέα Δημοκρατία ψήφιζαν.

Όπως θα έχεις καταλάβει Αντώνη, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Στο τέλος δεν θα σου μείνει κανένας. Πέραν του Χρύσανθου που θέλει να εξασφαλίσει μια νέα θητεία στη Βουλή ως δοτός στο γαλάζιο Επικρατείας, άντε και 2-3 ακόμα άσχετων και γραφικών που έχεις μαζέψει εκεί στο Μαξίμου, στο τέλος Αντώνη δεν θα υπάρχει κανένας που θα σε κάνει παρέα. Θα σε βλέπουν, όταν δεν θα είσαι πρωθυπουργός και θα αλλάζουν πεζοδρόμιο!

Γι αυτό σου εφιστούμε την προσοχή. Το παιχνίδι των εκλογών έχει χαθεί οριστικά. Πας για εξευτελιστική ήττα που δεν θα έχει προηγούμενο στην ιστορία της κεντροδεξιάς παράταξης. Το χειρότερο όμως είναι ότι οδηγείσαι ολοταχώς στην πολιτική απαξίωση. Και ξέρεις, τόσα χρόνια στην πολιτική, ότι το σημαντικότερο πράγμα σε έναν πολιτικό είναι η υστεροφημία του. Αυτή ακριβώς που ΔΕΝ θα έχεις εσύ...

Fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...