Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Μόνο εδώ: Η διάρρηξη στο σπίτι του Χανδρή και οι κάμερες ασφαλείας !

Κολάζ

Ο ιδιοκτήτης της έπαυλης στην Εκάλη Γιάννης Χανδρής βρισκόταν στο Πόρτο Χέλι, στο σπίτι του. Μια βίλα πολύ καλά προφυλαγμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα, δίπλα ακριβώς στις κατοικίες της Φωτεινής Λιβανού και του Μπούλη Μαυρολέων, όταν πληροφορήθηκε την διάρρηξη στο σπίτι του στην Εκάλη.

Ο εφοπλιστής αμέσως επέστρεψε στην Αθήνα για να μάθει περισσότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του δημοσιογράφου και συνεργάτη μου από την Αθήνα , Νάσου Γουμενίδη , η σύζυγος του εφοπλιστή, Αλεξάνδρα και μέλη της οικογένειας βρισκόταν στο σπίτι αλλά σε άλλο επίπεδο.

Όχι σε αυτό που μπήκαν οι ληστές οι οποίοι έδειχναν να γνώριζαν καλά που και πως θα κινηθούν. Οι κάμερες τους έχουν καταγράψει. Ωστόσο αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι φορούσαν μάσκες.

Παρόλα αυτά όμως ,  κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά πολύ μεγάλης αξίας. Τα ερωτήματα είναι πολλά. Με το σημαντικότερο; Ήταν κάποιοι που γνώριζαν καλά το σπίτι;

Αυτό καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την έρευνα. Είναι πολύ δύσκολο να μάθουμε περισσότερα για την ώρα. Σε λίγες ώρες θα προκύψουν περισσότερα και θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...