Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Κάτω Αχαΐα: Τρεις φορές έχουν «ρημάξει» το μαγαζί του – Ο «εφιάλτης» του Γιώργου Κωστούρου !


Της Βασιλικής Αθανασοπούλου



Ούτε μία, ούτε δύο. Τρεις φορές έχουν διαρρήξει το κατάστημα «Πρατήριο Άρτου – Μίνι μάρκετ» του Γιώργου Κωστούρου στην Κάτω Αχαΐα. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που βρίσκεται στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού 50, ζει έναν εφιάλτη! Διαρρήκτες έχουν «ρημάξει», όπως λέει ο ίδιος στο dytikanea.gr, τρεις φορές το μαγαζί του μέσα σε διάστημα 40 ημερών! 
Δεν είναι μόνο οι υλικές ζημιές και ο εξοπλισμός της επιχείρησης, που καλείται να πληρώσει, αλλά μεγάλη είναι και η απώλεια του εμπορεύματος.
Την πρώτη φορά, θυμάται ο κ. Κωστούρος, ήταν στις 20 Οκτωβρίου. Τότε το κατάστημα δεν είχε συναγερμό. Έσπασαν την πόρτα και το «σήκωσαν» όλο. Τσιγάρα, τρόφιμα, ποτά, ηλεκτρονικό υπολογιστή κα. Μέχρι σήμερα άλλες δύο φορές έχουν «χτυπήσει» το ίδιο μαγαζί, κι ας έβαλε ο ιδιοκτήτης του συναγερμό και κάμερες ασφαλείας!
Τη δεύτερη φορά, χτύπησε ο συναγερμός αλλά οι δράστες φαίνεται να ήταν  αποφασισμένοι και πήραν όλα τα πακέτα με τα τσιγάρα! Την τρίτη, έσπασαν πάλι την εξωτερική πόρτα αλλά και πάλι ο συναγερμός δεν τους ενόχλησε καθόλου ώστε να προλάβουν να αφαιρέσουν πολλά πράγματα από το μαγαζί (υπολογιστές, κάμερες,ταμειακή,χρήματα, προϊόντα κα), μέχρι να πάει ο ιδιοκτήτης και η Αστυνομία, η οποία πήρε αποτυπώματα και συνεχίζει μέχρι και σήμερα τις έρευνες.
Σύμφωνα με τον κ. Κωστούρο, η ζημιά της επιχείρησης από όλη αυτήν τη δυσάρεστη περιπέτεια, ανέρχεται στα 7.000 ευρώ! Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Κάτω Αχαΐας.
Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το dytikanea.gr - Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...