Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ θα κατέβουν μαζί στις εκλογές! Ποιον θέλει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας!


Η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που ήθελε τη ΔΗΜΑΡ να συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επιβεβαιωθεί, καθώς -σύμφωνα με την "Εφημερίδα των Συντακτών", οι συνομιλίες των δύο κομμάτων είναι σε προχωρημένο στάδιο, με σκοπό να κατέβουν μαζί στις εκλογές.

Η συνεργασία τους επιταχύνεται, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και του ενδεχομένου να έχουμε πρόωρες εκλογές τον Φεβρουάριο, αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, 10 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να καταψηφίσουν την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα. Από εκεί και πέρα, το πιο πιθανό σενάριο, είναι ο Φώτης Κουβέλης και στελέχη της ΔΗΜΑΡ να κατέβουν στις εκλογές ως συνεργαζόμενοι με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν και ο κίνδυνος απώλειας του μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα, είναι αυτός που αποτρέπει τη σύμπραξη των δύο κομμάτων, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί και αναμένονται πολύ σύντομα οι εξελίξεις.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ βρίσκεται στη λίστα Επικρατείας που θα καταρτίσει η Κουμουνδούρου, ενώ ο Φώτης Κουβέλης θα αποτελέσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του προέδρου της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...