Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Τι μπορεί να πει κανείς εδώ !!! Σκότωσε τον πατέρα του και τον έκανε... έπιπλο για τηλεόραση στην Βρετανία !


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του πατέρα του, ο μαθηματικός Νάθαν Ρόμπινσον. Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα φωτογραφίες του 27χρονου δράστη του φρικτού εγκλήματος που συγκλόνισε την Βρετανία.

Ο αιμοσταγής νεαρός διηγήθηκε ατάραχος την ημέρα που αποφάσισε να δολοφονήσει τον 48χρονο πατέρα του στις 16 Μαΐου του 2013 .
Ο 27χρονος μαθηματικός,  τεμάχισε με πριόνι τον 48χρονο και στην συνέχεια τοποθέτησε τα κομμάτια του άψυχου σώματος σε χαρτοκιβώτια, με τα οποία δημιούργησε μια βάση για την τηλεόραση!
Πατέρας και γιος διέμεναν στο ίδιο διαμέρισμα. Αμέσως μετά τον φόνο, ο 27χρονος πέρασε ένα ανέμελο Σαββατοκύριακο σε φίλους του, στη Γλασκώβη, αφού πρώτα καθάρισε κάθε ίχνος αίματος χρησιμοποιώντας ατμό.
Η Αστυνομία έφτασε στα χνάρια του δράστη, όταν ένας γείτονας παρατήρησε σημάδια αίματος στους τοίχους του διαμερίσματος. Σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξε και η φίλη του θύματος, που ανέφερε στην αστυνομία την εξαφάνιση του συντρόφου της. Ο 27χρονος συνελήφθη στις 18 Ιουνίου του 2013.
Από το βήμα του δικαστηρίου, ο δολοφόνος ανέφερε ότι ο πατέρας του τον βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου όταν εκείνος ήταν 13 ετών, κάτι που είχε ξεχάσει με το πέρασμα των χρόνων, αλλά που «ζωντάνεψε πάλι μέσα στο μυαλό του» την ημέρα του φόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...